Wat wij doen

Background

Onze services

Wij ondersteunen gebruikers van Salesforce in de fase na de implementatie. Met behulp van support, training en optimalisaties leren wij hoe jij met Salesforce je doelen bereikt.

Support

Kies je voor support? Dan beschik je over een eigen team van consultants en developers die je helpen bij de dagelijkse werkzaamheden. Je staat altijd in contact met dezelfde personen uit je team. Zij helpen je direct verder, zonder gedoe.

Training

We bieden trainingen aan voor wie een opfriscursus wil of zich wil verdiepen in een onderdeel van Salesforce. Wil je leren hoe jouw organisatie beter gebruik kan maken van een specifiek onderdeel van Salesforce? Dan maken we een training op maat.

Optimalisaties

Blijven innovatieve ideeën lang op de plank liggen? Wij ondersteunen van strategie tot uitvoering bij het doorvoeren van optimalisaties. Blijf continu ontwikkelen met deskundig advies, extra handen en snellere doorlooptijd.

Stel ons op de proef

Jij wilt weten welke kennis je in huis haalt. Hiervoor bieden wij kosteloos een audit aan. Dit is een objectieve analyse van jouw Salesforce omgeving. Als resultaat ontvang je een auditrapport met concrete verbeterpunten die onze consultant met je doorneemt. Hiermee krijg je een indruk van wat wij voor je kunnen betekenen.

“Het uitvoeren van de audit met Gosoniq heeft ons een zeer compleet beeld gegeven. Gosoniq heeft diep gegraven en een goed beeld gevormd van zowel onze business en werkprocessen als de huidige staat van onze Salesforce omgeving. Ze stelden vragen waar wij nog nooit over nagedacht hadden en de volledigheid van de audit geeft ons het vertrouwen dat we nu een compleet beeld hebben zonder blindspots.

Altura

Wat je van ons kan verwachten

Snel schakelen, persoonlijk contact

Overtuigd van de resultaten uit de audit? Wij staan klaar om je verder te helpen. Je krijgt een team toegewezen met eigen consultants en een vaste contactpersoon. Zij staan je persoonlijk te woord en kijken direct mee in je Salesforce omgeving.

We maken het simpel

Salesforce is complex, daar draaien we niet omheen. Daarom maken wij het simpel. Na een procesoptimalisatie doen we altijd een demosessie waarin we met de gebruikers alle stappen doorlopen om het vertrouwen in het gebruik van Salesforce te vergroten. 

Recht door zee

Eerlijke en heldere communicatie is belangrijk voor een goede samenwerking. Van ons hoor je en krijg je wat je kan verwachten. Een stukje Groningse nuchterheid waar we veel waarde aan hechten.