Heb jij veel klantencontact en ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van leads en binnenhalen van deals? Na deze training weet jij precies hoe je Sales Cloud maximaal kan benutten en het optimale uit jouw salesproces kunt halen. 

Tijdens onze training leren we je kennis en vaardigheden van Sales Cloud effectief in te zetten voor jouw verkoopprocessen. We leren je alles over de functionaliteiten die Salesforce Sales Cloud te bieden heeft en hoe jij deze moet gebruiken in jouw salesforce omgeving. Na afloop zorgen wij ervoor dat je helemaal vertrouwd bent met Salesforce Sales Cloud en alle mogelijkheden en functionaliteiten van het platform, zodat je zelfstandig aan de slag kan. Aan bod komen onder andere: account- en contactbeheer, leadbeheer, opportunitybeheer, offerte- en orderbeheer, productiviteitstools, procesautomatisering, rapportage en dashboard. 

Na deze training:

  •      Ken je de functionaliteiten van Salesforce aan de hand van jouw Salesforce-inrichting 
  •      Weet jij hoe je moet navigeren in Salesforce 
  •      Kan jouw salesproces efficiënt verlopen door gebruik te maken van de functies in Salesforce
  •      Begrijp je hoe processen in Salesforce werken 

“Ik heb onlangs deze training afgerond om vaardigheid te verwerven in het beheren en verwerken van vrijwilligersaanvragen in Salesforce. Mijn trainer, Daniel, was zeer gedetailleerd in zijn uitleg en gaf een volledig inzicht in de werking van het systeem. Als resultaat van de training is het navigeren door Salesforce een veel natuurlijkere ervaring geworden. Dit heeft niet alleen een aanzienlijke hoeveelheid tijd bespaard, maar zorgt ook voor een betere aanpak van het beheer van onze vrijwilligers. “

Dafni Lymperidi – Volunteer Manager (Movement on the Ground)

Deze training wordt gegeven door

Daniël: Ik help klanten met het optimaliseren van hun Salesforce omgeving. Denk hierbij aan automatiseringen, het maken van dashboards en integraties met andere systemen. Daarnaast help ik jouw en je team om het beste uit Salesforce te halen door middel van een training. Wat mij echt voldoening geeft, is zien dat een team optimaal gebruik maakt van Salesforce. Samen met jou en je team passen we Salesforce aan op een manier die perfect aansluit bij jullie en zorgen we ervoor dat dit goed gebruikt worden door de eindgebruikers.