Wil jij zelfstandig je Salesforce omgeving kunnen inrichten en aanpassen om bedrijfsmatige problemen op te lossen? In deze trainingen leer jij hoe je jouw Salesforce omgeving moet inrichten om het optimaal te benutten.  

Tijdens deze training leren we je kennis en vaardigheden met Salesforce Sales Cloud, zodat jij jouw Salesforce omgeving zo kan inrichten dat gebruikers er makkelijk gebruik van kunnen maken. Deze training leert je hoe Salesforce moet worden ingericht om de organisatie succesvol met het product te laten werken, processen in te voeren en applicaties te onderhouden die de organisatie wil gebruiken. In deze training komt in ieder geval aan bod: objectbeheer, paginabeheer, automatiseringen, geavanceerde rapporten in dashboard en gegevens importeren en exporteren. Mocht je specifieke onderwerpen willen bespreken tijdens de training is daar altijd ruimte voor.  

Na deze training:

  •      Weet jij om te gaan met geavanceerde navigatie, objectbeheer en paginabeheer 
  •      Kun je custom objecten en velden aanmaken  
  •      Kun je gebruikersrechten aanpassen 
  •      Weet je hoe je jouw salesproces moet inrichten   
  •      Weet je om te gaan met geavanceerde rapporten en dashboards 
  •      Kun je gegevens gemakkelijk importeren en exporteren. 

Deze training wordt gegeven door

Daniël: Ik help klanten met het optimaliseren van hun Salesforce omgeving. Denk hierbij aan automatiseringen, het maken van dashboards en integraties met andere systemen. Daarnaast help ik jouw en je team om het beste uit Salesforce te halen door middel van een training. Wat mij echt voldoening geeft, is zien dat een team optimaal gebruik maakt van Salesforce. Samen met jou en je team passen we Salesforce aan op een manier die perfect aansluit bij jullie en zorgen we ervoor dat dit goed gebruikt worden door de eindgebruikers.