Wil jij leren hoe je rollen en rechten gebruikt om elke gebruiker de juiste autorisaties mee te geven, maar niet te veel? In deze training leer jij hoe je met een goede rollen- en rechtenstructuur in Salesforce eenvoudig de rechten van gebruikers kan beheren.

De rechten van Salesforce gebruikers moeten een goede afspiegeling zijn van hun functie in de organisatie. Vaak wordt het belang hiervan onderschat. Gebruikers krijgen te veel rechten mee waardoor zij in staat zijn informatie of processen te zien of te wijziging die niet voor hun ogen bestemd is. In deze training leren wij je hoe je dat met het toekennen van de juiste autorisaties dit weet te voorkomen. De rollen- en rechtenstructuur in Salesforce geeft je handvatten om op eenvoudige wijze elke gebruiker de juiste rechten te geven.

Na deze training:

  •      Weet je wat rechten en rollen zijn Salesforce
  •      Kan je werken met permissie sets
  •      Ben je in staat een organisatiestructuur te vertalen naar een Salesforce rechtenstructuur
  •      Weet je hoe je functies en afdelingen moet groeperen
  •      Kan je IP-adressen whitelisten

Deze training wordt gegeven door

Bram: Als Salesforce Consultant focus ik me vooral op het optimaliseren van Sales en Service Cloud, Field Service Lightning. Wat ik mooi vind is dat geen enkele Salesforce omgeving gelijk is waardoor een standaardoplossing niet altijd bestaat. Dit maakt dat ik een creatieve oplossing moet verzinnen, die ik het liefst zo ontwikkel dat je hem wel vaker kan gebruiken.