Wil jij processen in Salesforce automatiseren zonder te programmeren? In deze training leer jij hoe je Salesforce Flows gebruikt om automatisch gegevens te bewerken en interactieve ervaringen te creëren, zonder code te schrijven.

Tijdens onze training leren we je kennis en vaardigheden van Salesforce flows, zodat jij zelf processen kan automatiseren. We vertellen je alles over de functionaliteiten die Salesforce Flows te bieden heeft en hoe jij deze moet gebruiken in jouw salesforce omgeving. Zit je zelf al met een vraagstuk dat je wilt automatiseren? Geef dit dan aan zodat we het in de training mee kunnen nemen. We laten je in elk geval zien hoe je herinneringen instelt voor het tekenen van contracten, hoe je vaak terugkomende taken kan automatiseren en hoe je trigger logica bepaald volgens een IF [A] THEN [B] principe.

Na deze training:

  •      Ben je bekend met de verschillende elementen waar een flow uit bestaat
  •      Weet je het verschil tussen de soorten flows
  •      Weet je wanneer je welke flow gebruikt
  •      Kan je fouten in een flow opsporen en oplossen

Deze training wordt gegeven door

Bram: Als Salesforce Consultant focus ik me vooral op het optimaliseren van Sales en Service Cloud, Field Service Lightning. Wat ik mooi vind is dat geen enkele Salesforce omgeving gelijk is waardoor een standaardoplossing niet altijd bestaat. Dit maakt dat ik een creatieve oplossing moet verzinnen, die ik het liefst zo ontwikkel dat je hem wel vaker kan gebruiken.