Wil je jij ervoor zorgen dat jouw marketing- en salesteam naadloos kan samenwerken? In onze trainingen leer je hoe je ervoor zorgt dat jouw teams door Pardot samenwerken om leads te genereren, op te volgen en succesvol te ‘closen’.   

Tijdens deze training leren we je kennis en vaardigheden van Pardot, zodat de integratie tussen Pardot en Salesforce naadloos werkt. Waardoor er een gestroomlijnde samenwerking is tussen Lead Nurturing enerzijds en Lead Conversion anderzijds. Tijdens deze training behandelen we in ieder geval de volgende onderwerpen: e-mails en formulieren, leadgeneratie en –beheer, automatiseren van campagnes, rapportages en analytics en integraties met Salesforce CRM.  

Na deze training:

  • Ken je de mogelijkheden van Salesforce Pardot 
  • Weet je hoe je e-mails en formulieren moet maken in Pardot  
  • Kun je leads genereren en beheren  
  • Kun je marketingscampagnes automatiseren 
  • Kun je Pardot integreren met Salesforce CRM 

Deze training wordt gegeven door

Daniël: Ik help klanten met het optimaliseren van hun Salesforce omgeving. Denk hierbij aan automatiseringen, het maken van dashboards en integraties met andere systemen. Daarnaast help ik jouw en je team om het beste uit Salesforce te halen door middel van een training. Wat mij echt voldoening geeft, is zien dat een team optimaal gebruik maakt van Salesforce. Samen met jou en je team passen we Salesforce aan op een manier die perfect aansluit bij jullie en zorgen we ervoor dat dit goed gebruikt worden door de eindgebruikers.