Salesforce Training

Background

Training

Onze trainingen helpen om efficiënter te werken met Salesforce. Net gestart met Salesforce? Kies voor een van onze standaard trainingen om de best practices te leren. Wil je mee leren over een specifiek onderdeel? Dan ontwikkelen we een gepersonaliseerde training. 

Databeheer

Hoe importeer je data vanuit excel in Salesforce? Hoe zorg je dat het op de juiste plek staat, je de data schoon houdt en alleen de nodige data weer exporteert naar systemen buiten Salesforce? Dit leer je in onze training Databeheer. Zo helpen we beginners bij het instellen van wekelijkse backups en helpen we ervaren Salesforce gebruikers bij het bouwen van datamodellen en beheren van API-connecties.

Niveau: Beginner tot expert

Automatisering

Hoe stuur je automatisch e-mails naar klanten? Wat is een Salesforce flow en hoe gebruik je dit om data te beheren buiten Salesforce? In deze training leer je hoe je een proces inricht om mails te automatiseren en hoe Salesforce flows jouw werk een stuk eenvoudiger maken.

Niveau: Beginner tot expert

Objectbeheer

Hoe maak je een eigen object? Hoe toon je de juiste informatie per gebruiker en hoe maak je en eigen app in je Salesforce omgeving? Van het aanpassen van custom objecten tot het het vertalen van hele bedrijfsprocessen naar Salesforce. Wij nemen je mee in de manier waarop je objecten het best kan beheren.

Niveau: Beginner tot expert

Gebruikersbeheer

Wat zijn profielen en hoe ken je de juiste rol toe aan gebruikers? Hoe whitelist je een serie IP-adressen en kan je het best externe toegang beheren? In deze training leer je alles over hoe je gebruikers beheert en je het aantal rollen overzichtelijk en schaalbaar houdt voor jouw organisatie.

Deze training kan gecombineerd worden met een module over security (Identity & Access management)

Niveau: Beginner tot expert

[Insert onderwerp]

Zelf een onderwerp waar je tegenaan loopt en meer over wilt leren? Vraag ons naar een gepersonaliseerde training. Als het onderwerp bij onze consultant bekend is, ontwerpen wij een training op maat.

Niveau: alle niveaus