Training per cloud

Sales Cloud CRM (gebruiker)

Deze training helpt deelnemers aan de kennis en vaardigheden om Sales Cloud effectief in te zetten voor hun verkoopprocessen. Na afloop ben je helemaal vertrouwd met de mogelijkheden en functionaliteiten van het platform. Aan bod komen onder andere: account- en contactbeheer, leadbeheer, opportunitybeheer, offerte- en orderbeheer, productiviteitstools, procesautomatisering, rapportage en dashboards.


Niveau: Beginner

Meer over deze training
Service Cloud (gebruiker)

Tijdens deze training leren we je kennis en vaardigheden van Service Cloud efficiënt in te zetten voor jou servicemanagement. Na afloop zorgen wij ervoor dat je helemaal vertrouwd bent met Salesforce Service Cloud en alle mogelijkheden en functionaliteiten van het platform, zodat je zelfstandig aan de slag kan. Aan bod komen onder andere: We trainen in ieder geval: de basisprincipes van Salesforce, navigeren, klantgegevens en klantcases. 


Niveau: Beginner

Meer over deze training
Sales Cloud CRM (admin)

Tijdens deze training leren we je kennis en vaardigheden met Salesforce Sales Cloud. Deze training leert je hoe Salesforce moet worden ingericht om de organisatie succesvol met het product te laten werken, processen in te voeren en applicaties te onderhouden. In deze training komt in ieder geval aan bod: objectbeheer, paginabeheer, automatiseringen, geavanceerde rapporten in dashboard en gegevens importeren en exporteren. Mocht je specifieke onderwerpen willen bespreken tijdens de training is daar altijd ruimte voor.


Niveau: Beginner tot expert

Meer over deze training
Service Cloud (admin)

Tijdens deze training leren we je kennis en vaardigheden met Salesforce Service Cloud, zodat jij jouw Salesforce omgeving zo kan inrichten dat gebruikers er makkelijk gebruik van kunnen maken. Deze training leert je hoe Salesforce moet worden ingericht om de organisatie succesvol met het product te laten werken, processen in te voeren en applicaties te onderhouden die de organisatie wil gebruiken.


Niveau: Beginner

Meer over deze training
Pardot

Tijdens deze training leren we je kennis en vaardigheden van Pardot, zodat de integratie tussen Pardot en Salesforce naadloos werkt. Waardoor er een gestroomlijnde samenwerking is tussen Lead Nurturing enerzijds en Lead Conversion anderzijds. Tijdens deze training behandelen we in ieder geval de volgende onderwerpen: e-mails en formulieren, leadgeneratie en –beheer, automatiseren van campagnes, rapportages en analytics en integraties met Salesforce CRM.  


Niveau: Beginner tot expert

Meer over deze training

Procestrainingen

Salesforce Flows (automatiseringen)

Hoe stuur je automatisch e-mails naar klanten? Wat is een Salesforce flow en hoe gebruik je dit om data te beheren buiten Salesforce? In deze training leer je hoe je een proces inricht om mails te automatiseren en hoe Salesforce flows jouw werk een stuk eenvoudiger maken.


Niveau: Beginner tot expert

Meer over deze training
Rollen en rechtenstructuur

Wat zijn profielen en hoe ken je de juiste rol toe aan gebruikers? Hoe whitelist je een serie IP-adressen en kan je het best externe toegang beheren? In deze training leer je alles over hoe je gebruikers beheert en je het aantal rollen overzichtelijk en schaalbaar houdt voor jouw organisatie.


Niveau: Beginner tot expert

Meer over deze training
Databeheer

Hoe importeer je data vanuit excel in Salesforce? Hoe zorg je dat het op de juiste plek staat, je de data schoon houdt en alleen de nodige data weer exporteert naar systemen buiten Salesforce? Dit leer je in onze training Databeheer. Zo helpen we beginners bij het instellen van wekelijkse backups en helpen we ervaren Salesforce gebruikers bij het bouwen van datamodellen en beheren van API-connecties.


Niveau: Beginner tot expert

Meer over deze training