Salesforce services

Waarom Salesforce ondersteuning

Met een investering in Salesforce bespaar je tijd en geld. Toch stoeien veel bedrijven om hun verwachtingen waar te maken. GoSoniq helpt organisaties om het verwachte rendement uit hun investering te halen. Wij zorgen dat uw Salesforce omgeving perfect aansluit bij uw organisatie, processen naadloos op elkaar zijn afgestemd en werknemers het systeem moeiteloos weten te gebruiken. Hiermee stijgt het werkgeluk van uw personeel en behaalt uw organisatie meer rendement.

Shared Service Center

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen, werken we met kleine klantteams vanuit ons Shared Service Center. Onze Salesforce specialisten zijn professionals met ervaring in het vakgebied. Door de interne kennis en capaciteit te bundelen, laten we organisaties maximaal profiteren van onze parate kennis. Wij zorgen dat deze kennis gewaarborgd blijft door onze medewerkers voldoende uitdaging te bieden en zelfontwikkeling te stimuleren. Zo presteren we elke dag een beetje beter.

Uren Resultaten

Een van onze belangrijkste uitgangspunten is dat we niet denken in uren, maar in resultaten. We leveren geen tijdelijke uitweg, maar een stabiele oplossing waarmee vergelijkbare verzoeken op voorhand zijn afgehandeld. Zo hoeft het wiel niet opnieuw uitgevonden te worden en bent u verzekerd van een duurzaam resultaat.

Services

Met onze Salesforce services zorgen we ervoor dat organisaties het maximale uit Salesforce halen. Door middel van ondersteuning bij het gebruiken, beheren en optimaliseren van Salesforce software richten we ons op het behalen van een maximaal rendement.

Training & support

Voor een vast bedrag per maand biedt GoSoniq ondersteuning bij de dagelijkse werkzaamheden. Door middel van training, support en het actief voorkomen van incidenten creëren we een soepele gebruikerservaring. Nooit eerder bleek het gebruik van Salesforce zo eenvoudig.

Altijd bereikbaar

  • 24/7 bereikbaar
  • Vast contactpersoon
  • Actief oplossen van incidenten

Vitality & Assurance

Focussen waar het echt om gaat? Vergeet het updatebeheer van Salesforce. Wij nemen dit voor u uit handen. Met het GoSoniq continuïteitsplan zorgen wij dat uw Salesforce omgeving altijd veilig en actueel is, zonder dat u hiervan hinder ervaart.

Altijd up to date

  • Impact van updates automatisch getest
  • Optimale aansluiting van Enterprise Technologie op uw bedrijfsprocessen.
  • Direct profijt nieuwe features

Acceleration

Innovatieve ideeën direct doorontwikkelen? Met de mankracht en kennis van GoSoniq kunt u investeren in de meest kansrijke optimalisaties voor uw organisatie. Blijf kansen inventariseren en aanpakken om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Flexibele capaciteit

  • Schaalbare capaciteit voor projecten
  • Geen inwerktijd, loonverband en structurele verplichtingen.