Hoe wij werken

Onze consultants en developers helpen je bij de doorontwikkeling van Salesforce. Via een vaste contactpersoon beschik je over een eigen team. Zij zijn bereikbaar voor vragen, ondersteuning en advies.

No cure, no pay

Jij wilt weten welke kennis je in huis haalt. Hiervoor bieden wij kosteloos een audit aan. Dit is een objectieve analyse van jouw Salesforce omgeving. Als resultaat ontvang je een auditrapport met concrete verbeterpunten die onze consultant met je doorneemt. Hiermee krijg je een indruk van wat wij voor je kunnen betekenen.

Wat je van ons kan verwachten

Snel schakelen, persoonlijk contact

Overtuigd van de resultaten uit de audit? Wij staan klaar om je verder te helpen. Je krijgt een team toegewezen met eigen consultants en een vaste contactpersoon. Zij staan je persoonlijk te woord en kijken direct mee in je Salesforce omgeving.

We maken het simpel

Salesforce is complex, daar draaien we niet omheen. Daarom maken wij het simpel. Wij zetten altijd die extra stap om het voor de gebruiker zo eenvoudig mogelijk te maken.

Recht door zee

Eerlijke en heldere communicatie is belangrijk voor een goede samenwerking. Van ons hoor je en krijg je wat je kan verwachten. Een stukje Groningse nuchterheid waar we veel waarde aan hechten.

Onze services

Training & support

Met dagelijkse support beschik je over de kennis en mankracht van onze consultants en developers. Is er meer behoefte aan opleiding? Voor uitgebreide kennisoverdracht maken we trainingen op maat die we geven bij jou op locatie.

Optimalisaties

Blijven innovatieve idee├źn lang op de plank liggen? Wij ondersteunen van strategie tot uitvoering bij het doorvoeren van optimalisaties. Blijf continu ontwikkelen met deskundig advies, extra handen en snellere doorlooptijd.

Beheer & Security

Werken met Salesforce CRM betekent rekening houden met onderhoud, updates en privacy. Met ons continuiteitsplan houden we uw Salesforce omgeving schoon, testen we de impact van updates en bewaken we de veiligheid persoonsgegevens.