Kies je voor support? Dan beschik je over een eigen team van consultants en developers die je helpen bij de dagelijkse werkzaamheden. Je staat altijd in contact met dezelfde personen uit je team. Zij helpen je direct verder, zonder gedoe.

Meer over Support

We bieden trainingen aan voor wie een opfriscursus wil of zich wil verdiepen in een onderdeel van Salesforce. Wil je leren hoe jouw organisatie beter gebruik kan maken van een specifiek onderdeel van Salesforce? Dan maken we een training op maat.

Meer over Training

Blijven innovatieve ideeën lang op de plank liggen? Wij ondersteunen van strategie tot uitvoering bij het doorvoeren van optimalisaties. Blijf continu ontwikkelen met deskundig advies, extra handen en snellere doorlooptijd.

Meer over Optimalisaties

Stel ons op de proef

Jij wilt weten welke kennis je in huis haalt. Hiervoor bieden wij kosteloos een audit aan. Dit is een objectieve analyse van jouw Salesforce omgeving. Als resultaat ontvang je een auditrapport met concrete verbeterpunten die onze consultant met je doorneemt. Hiermee krijg je een indruk van wat wij voor je kunnen betekenen.
Request audit