Acceleration

Uw Salesforce technologie bevat talloze mogelijkheden om efficiënter te werken. Mist uw organisatie het kennisniveau of de mankracht om deze kansen te benutten? Samen brengen we uw marketingautomation naar een hoger level. Zo geniet u van de volledige potentie van uw Salesforce omgeving, tegen de minimale investering.

Inspiration, research & insights

Elke organisatie heeft zijn eigen ambities die met Salesforce bereikt moeten worden. In de dagelijkse praktijk neemt na de ingebruikname van Salesforce de operatie het meestal over. Die vraagt terecht alle tijd en aandacht. Tegelijkertijd gebeurt het maar al te vaak dat daardoor ook die ambities vervagen en uit het zicht verdwijnen. Met research & insights maken we nieuwe kansen en aangeboord potentieel expliciet en koppelen we die aan uw ambities. Dat doen we door gebruikersonderzoek, het maken van analyses en prototypes en het faciliteren workshops en design sprints. Zo maken we ambitie en kansen concreet.

Roadmapping

Als organisatie wil je het steeds iets beter doen. Klanten beter en slimmer bedienen en meer uit uw investering in het Salesforce platform platform halen. Dat gaat niet allemaal in één keer en zeker niet vanzelf. Bij roadmapping tekenen we een routekaart met het oog op de toekomst uit. Welke stappen doorlopen we om jouw organisatie dichter bij het doel te brengen?

Process Optimization

Bij een procesoptimalisatie is het belangrijk om te kijken naar de manier van optimaliseren. Uw achterliggende wens heeft hier een grote invloed op. Zo kan het zijn dat de wens is dat er minder fouten optreden in een proces of er meer personalisatie wordt toegepast. Waar mogelijk wordt een proces op meerdere vlakken geoptimaliseerd.

Voordeel 1

Met onze high performance teams ontzorgen wij onze klanten volledig. Dit kan men het beste vergelijken met een goede aannemer die met een team van op elkaar ingespeelde professionals uw woning naar wens turnkey oplevert.

Voordeel 2 

U beschikt over een volledig team terwijl u slechts betaalt voor de capaciteit die u gebruikt. Hiermee heeft u de laatste techniek en slimme professionals binnen handbereik.  

 

Voordeel 3 

Onze teams bestaan uit een gezonde mix van marketing en technische kennis. De marketingspecialist binnen het team is uw sparringpartner. Samen bouwt u een band op die vergelijkbaar is met een directe collega.  

Enkele voorbeelden van procesoptimalisaties: 

  • Het optimaliseren van e-mailworkflows
  • Het personaliseren van interactiemomenten
  • Het automatiseren van de afhandeling van orderprocessen
  • De realisatie van dashboards met stuurinformatie
  • Beter verzamelen en gebruik van 1st party data
  • Automatiseren van repeterende werkzaamheden

Lees meer over hoe wij processen optimaliseren op onze pagina over Process Automation.