Background

GoSoniq is opgericht door Jeroen Hommes en Martin Koersen. Vanuit Enshore en Cronos combineren zij de kennis en ervaring voor de beste Salesforce support.

Jeroen: “Met GoSoniq willen we het gebruik van Salesforce zo prettig en eenvoudig mogelijk maken. Hiervoor ontlenen we het model en de ervaring van Enshore’s ERP support. We hanteren dezelfde kernwaarden en bieden dezelfde meerwaarde aan klanten en medewerkers. Zo creëren we een zelfsturende organisatie met tevreden klanten die kansen biedt aan hoogopgeleide en ambitieuze mensen in de regio.”

 

Martin: “GoSoniq is een organisatie waarbij medewerkers en klanten het beste uit zichzelf naar boven halen. Talent en ondernemers moet je faciliteren, niet controleren. Wij stellen mensen in staat om dat te doen waar ze in geloven en wat ze leuk vinden. Om GoSoniq een vliegende start te geven, zetten we het netwerk van Cronos in als katalysator en profiteren we van de kennis van meer dan 380 Salesforce professionals.”

De wortels van GoSoniq zijn te herleiden naar Enshore (2009) en Cronos (1991). Twee partijen die technologie inzetten om de doorontwikkeling van organisaties te versnellen. GoSoniq ontleent zijn vorm van dienstverlening uit het model van Enshore. Daar wordt de formule om de beste IT-ondersteuning te bieden al jaren elke dag verbeterd. Cronos brengt jarenlange kennis en ervaring van Salesforce en een groot netwerk aan klanten en partners met internationaal succes binnen handbereik.

Logo Enshore - Enshore.nl